Det svåraste att packa var såklart glasen – särskilt de supertunna från Zalto. Igår hade jag tagit ledigt från jobbet för att kliva upp 06.00 (det svider i min själ bara av att skriva det) och packa. Och vad jag packade! Jag packade oavbrutet i sex timmar, för att sedan bli skjutsad till vår nya lägenhet, invänta flyttlasset – och börja packa upp. Jag satt inte på röven på hela dagen, så gissa om den krämiga pastan med 7000 kalorier och ett glas vin satt fint sen vid 20.30 då jag och Andreas unnade oss en paus – och lite mat – efter att typ inte ha hunnit äta på hela dagen. Typ här ville jag bara ge upp, checka in på hotell – och sova.Det här var, förhoppningsvis, mitt livs sista flytt. Min kropp värker. Mitt huvud är trött. Men nästan allt kändes okej när vi korkade upp den obligatoriska flytt-champagnen igår kväll medan vi monterade sängar och kryssade oss fram mellan flyttkartonger. Frédéric Savart är en av min och Andreas favoriter när det kommer till odlarchampagne. Det vi korkade upp igår var hans Bulle de Rosé Premier Cru Extra-Brut på 65 % pinot noir, 30 % chardonnay och 5 % stilla rött vin på pinot noir. Och den sken som en sol i glaset med massvis av smultron, granatäpple och solmogen röd grapefrukt. Precis vad min mosiga hjärna och ömma kropp behövde ståendes i ett kaosartat kök klockan 21.30 efter en lång jäkla dag.Psst! Vi köper Frédéric Savarts champagner via Caviste som släpper hans lådor någon gång per år. De tar ofta slut i ett nafs, så signa upp och ha chansen att knipa ett gäng ljuvliga skumpor – både att dricka nu och att lagra! Här bor vi nu, vid Bällstaån i Sundbyberg!