ELLE mat & vin – detta ljuvliga mat- och dryckesmagasin som jag har lyckan att få jobba med – firar 30 år i år. Visste ni till exempel att ELLE mat & vin var den första ELLE-titeln med fokus på mat och dryck? Igår glimrade kvällen lite extra – vi firade nämligen ELLE mat & vins födelsedag! Och vilken kväll det blev. Festligheterna hölls på underbara Villa Dagmar där det bjöds på de mest fantastiska små smakbitar (ta på dig haklappen nu!): friterad donut med hummer, citron och espelette, brioche med pata negra och kaviar, parmesancrème toppad med ännu mer kaviar, kammussla med vaniljhollandaise och krispig lök… och som pricken över i:et – macarons med körsbär och tonkaböna. Så ljuvligt! Dryckerna var lika genomtänkta som menyn: bubbel, vitt och rött vin från Vinoteket, öl och alkoholfri öl från 1664 Blanc och för den som ville ha något alkoholfritt – uppfriskande limonata från Mino Market. En riktig höjdpunkt var Farbror Arnes egen glassbar – där glassen serverades i små portionsbitar med topping efter humör. Så kul! Lucky me! Vinoteket serverade en riktigt smarrig champagne till alla gäster.Kvällen sparkades igång med ett varmt välkomnande av ELLE mat & vins editionschef som höjde glaset och skålade in firandet. DJ Eltoon höll stämningen på topp med grym musik och gästerna kunde ta bilder vid ett jubileumsomslag – en så fin detalj som gjorde kvällen ännu mer minnesvärd. Chablis från Pierre Ponnelle – vilken hit! Jag är så otroligt glad över att sedan 2,5 år tillbaka få jobba med detta fina varumärke. Att få vara en del av ELLE mat & vin-familjen, tillsammans med så många kreativa, drivna och inspirerande människor, är verkligen en ynnest. Många ville plåta sig framför det fina omslaget i XL-format.Vilken kväll. Vilket team. Vilket varumärke. Och vilket firande!Psst! Nyfiken på vilka som var på plats, vad som serverades på tallrik och i glas? HÄR kan ni se alla vimmelbilder från festen!