Den här veckan går i rasande fart, och imorgon är det tidig uppstigning – jag ska nämligen med ett plan till Italien. Vi landar i Milano och åker sedan vidare till Alto Adige, en av vinvärldens mest spännande regioner just nu IMO. Där pågår en wine summit denna vecka dit en rad vinjournalister från hela världen är inbjudna. Andreas är redan på plats för att jobba som jurymedlem i en tävling som ska utse Italiens bästa sauvignon blanc (ja, jag är lika spända på resultatet som ni är!)Här hemma då? Jag jobbar, jobbar, jobbar för att hinna få klart allt innan avresa – samtidigt som stamcellerna landade på stockholmsk mark igår för att hundvakta Betsy medan vi är bortresta. Päron som ställer upp ändå, va! Här kommer en liten bilddump från kamerarullen. Apropå bra sauvignon blanc så är det här en av de bästa jag provat på sistone. Fatlagrad, med perfekt balans mellan rondör, kryddighet och fräschör. Ett riktigt kap för dig som vill prova just fatlagrad sauvignon blanc, som jag tycker är så läckert. Finns att beställa för 269 pix. Mamma är en hejare på att odla, och har lagt in sin egen gurka till mig. Jag är ju en sucker för leverpastejsmackor, så dessa kommer väl till pass. Kärlek! Höstbuketter – har vi något finare? Dessa haffade jag på Hötorget, mitt go to-place när jag vill ha en tjusig bukett som inte kostar skjortan.