Jag vill bara slajda in och hälsa er alla winelovers där ute en riktigt god jul. Jag tar ledigt ett par dagar och är tillbaka i mellandagarna med nya, härliga tips – och inför 2024 ska jag skriva en gedigen vinspaning på trender I see comin'. Är ni med? Igår julstökades det för fullt här hemma. Jag lyckades övertyga min man och mina bonuskids att Bingolottos uppesittarkväll visst är en bra idé – och nu är de frälsta (efter att de alla kammat hem vinster på sina lotter). Själv fick jag sitta utan bingo, men vad gör det när man har portvin i glaset och en dignande ostbricka framför sig? Julens bäst kombo om ni frågar mig. En annan till synes enkel kombination som är oslagbar är brödig champagne och nybakat bröd. Testa! Jag bakade ”slafsbröd” och sippade på Deutz brut under tiden – och wow, det kan man kalla ett julmirakel för smaklökarna. Vad sippar ni på i jul? Kommentera gärna!Och tills vi ses igen – GOD JUL! ❤️🥂